top of page

Hvordan kan en køkkenhaven skabe bedre trivsel for dig og dit barn?

Alle forældre ønsker det bedste for deres barn. Nu når vi bliver mere opmærksom på stress hos børn og hvordan vi kan skabe bedre mental sundhed for vores børn, mener jeg at en køkkenhave er den nemmeste at få sunde, balancerede børn der mestrer livet på bedste måde. Læs hvorfor og hvordan i min bog "Et børneliv i køkkenhaven"

Et Børneliv i køkkenhaven (5).png
Et børneliv i køkkenhaven: Welcome

At holde en køkkenhave kan se meget forskellig ud fra familie til familie. Nogle kan rigtig godt lide meget tid i jorden, andre kan måske bedre lide at nyde synet af den. Nogle gange tror jeg ikke det handler så meget om hvad vi laver, men hvorfor vi laver det.

Jeg skriver i min bog, Et Børneliv i Køkkenhaven, om hvordan en køkkenhave faktisk kan have en stor effekt på børn mentale sundhed. Efter at haft læst diverse børnepsykologers bøger om hvordan børns udvikling ændrer sig i vores travle samfund tror jeg på at vi skal dyrke tid og aktiviteter sammen i hverdagen for at skabe sunde miljøer for vores børn. Det er lige vigtig hjemme som i daginstitutionerne.

Køkkenhaven kræver en vis opmærksomhed i løbet af en dag. Et tvunget punkt på agendaen som vi kan bruge som et pusterum, hvor stilheden får lov til at sive ind og tankerne får lov til at flyde.

Et sted hvor vi kan være sammen og tale om hvad der er vigtig for os lige nu, selv om det vigtige kun er om vi skal klippe eller rive vores nyeste agurk af planten. Eller at vi taler om hvordan storesøster godt kan lide Spinat, og hvordan man kan finde spinaten i blandt alle salat- og tomatplanterne. Måske handler dagens samtale om noget der ikke har noget med køkkenhaven at gøre overhovedet, som at Mikkel faldt og slog sig i børnehaven og at lillesøster faktisk var god til at trøste.

Det er hvad en køkkenhave er for mig.

Fri kommunikation.

Om alt der måtte komme til overfladen.

Et børneliv i køkkenhaven: Tekst

Se bare her, hvad du kan vente dig!

Et børneliv i køkkenhaven: Video

Du får en bog der er delt i de 4 sæsoner, så du hele tiden ved havd du kan lave i køkkenhaven

Hver sektion kommer med opgaver du kan lave sammen med dine børn

Selvfølgelig følger der opskrifter med, så du kan blive inspirert til at spise de sunde afgrøder fra din egen have

Bogen indeholder også en appendix med så, udplantning og naboplanter information, så du nemt kan finde rundt.

Bogen omtaler også forventninger til barnet og hvordan I bedst kan få en god oplevelse sammen

Bogen indeholder masser af tips for hvordan du nemt kan holde køkkenhaven i gang uden for meget arbejde

Et børneliv i køkkenhaven: Liste
Et børneliv i køkkenhaven: Video

Anmeldelse

Sabrina, mor til 2

Sabrina er mor til 2 og har en altanhave som hun startede med hjælp fra GrønneBørn. Hendes altanhave hjalp hende igennem den svære tid der var under corona efterfulgt af at blive sygemeldt med stress. Hun inkluderer begge sine drenge i køkkenhave processen, som er blevet et dejligt frirum for dem alle. Sabrina var til og med ude og fortælle om sin oplevelse i et boligmagasin. Du kan læse hele artikkelen om Sabrina nedenfor.

Lad dig inspirere af bogen: ‘Et børneliv i køkkenhaven.’ Den giver helt simple råd til at komme i gang og bliv ikke skuffet hvis noget går galt. Det er vigtigt at fejle. Det er der, du lærer, hvad der virker. Husk at ikke alt virker for alle. Det, der virker godt i en have, virker måske ikke så godt på en altan og omvendt. Vind og sol betyder også meget. Så prøv dig frem.

Sabrina

Et børneliv i køkkenhaven: Testimonial

Når du er klar, ligger der en "Et børneliv i køkkenhaven" og venter på dig!

- som HardBack eller e-bog.

Design uten navn (19).png

E-Bog - 79 kr

_edited.jpg

HardBack - 179 kr

Et børneliv i køkkenhaven: Produkter
bottom of page