top of page

Coockies og privatværnspolitik

Coockies og privatværnspolitik: Welcome

Når du gennemfører en transaktion på vores hjemmeside, som en del af processen, indsamler vi personlige oplysninger, du giver os, såsom dit navn, adresse og e-mail-adresse. Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt af de ovennævnte specifikke grunde.


Vi indsamler sådanne ikke-personlige og personlige oplysninger til følgende formål:

1. At levere og drive tjenesterne;

2. At give vores brugere løbende kundesupport og teknisk support;

3. At være i stand til at kontakte vores besøgende og brugere med generelle eller personlige servicerelaterede meddelelser og salgsfremmende beskeder;

4. At skabe aggregerede statistiske data og andre aggregerede og / eller udledte ikke-personlige oplysninger, som vi eller vores forretningspartnere kan bruge til at levere og forbedre vores respektive tjenester;

5. For at overholde gældende love og regler.


Vores virksomhed er hostet på Gronneborn.dk. Gronneborn.dk giver os den online platform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data kan blive gemt gennem Gronneborn.dk's datalagring, databaser. De gemmer dine data på sikre servere bag en firewall.


Alle gatewayer til direkte betaling, der tilbydes af Gronneborn.dk og bruges af vores firma, overholder de standarder, der er fastsat af PCI-DSS som administreret af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats fra mærker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav hjælper med at sikre sikker håndtering af kreditkortoplysninger af vores butik og dets tjenesteudbydere.


Vi kan kontakte dig for at give dig besked om din konto, for at foretage fejlfinding af problemer med din konto, for at løse en tvist, for at opkræve gebyrer eller skyldige penge, for at afstemme dine meninger gennem undersøgelser eller spørgeskemaer, for at sende opdateringer om vores firma eller som ellers nødvendigt at kontakte dig for at håndhæve vores brugeraftale, gældende nationale love og enhver aftale, vi måtte have med dig. Til disse formål kan vi kontakte dig via e-mail, telefon, sms'er og post.

Hvis du ikke længere vil have os til at behandle dine data, bedes du kontakte os på email@gronneborn.dk


Vi forbeholder os ret til at ændre denne fortrolighedspolitik til enhver tid, så gennemgå den ofte. Ændringer og afklaringer træder i kraft straks efter offentliggørelsen på hjemmesiden. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i denne politik, underretter vi dig her, at den er opdateret, så du er opmærksom på, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder, hvis nogen, vi bruger og / eller videregiver det.

Hvis du vil: få adgang til, rette, ændre eller slette personlige oplysninger, vi har om dig, opfordres du til at kontakte os på email@gronneborn.dk.

Coockies og privatværnspolitik: Tekst
bottom of page