top of page
vande sarah.jpg

Hvor meget tid har du til at finde ud af hvordan du sætter en køkkenhave i gang?

Hvis du vil vide, hvordan jeg fik ungerne til at slippe sociale medier og (helt frivilligt) gå med i haven og få oplevelser, der får vores hverdage til at føles som en luxus-ferie, så skal du læse videre her…

Få børnene med i køkkenhaven: Welcome

Mit navn er Kaja, og nu skal du bare høre...


Jeg er mor til 2 små piger, og jeg har skabt GrønneBørn for at hjælpe travle småbørnsforældre med at starte en succesfuld køkkenhave sammen med deres børn så de kan få følelsen af mere ferie i hverdagen. Jeg ønsker alle småbørnsforældre mere kvalitetstid sammen med deres børn i hverdagen, og en køkkenhave skaber det perfekte rum for lige præcis dette, samtidig som børnene lærer dem om naturen og ruster dem for en klimavenlig fremtid. Og med min hjælp behøver du ikke at vide noget om køkkenhave og dyrkning på forhånd.


Efter flere år med bragende succes i køkkenhaven, og med en udvikling af børnenes forståelse af naturen til at de SELV ved hvad der skal laves, har jeg skrevet "Få børnene med i køkkenhaven"


"Få børnene med i køkkenhaven" er skrevet for forældre der gerne vil i gang med en køkkenhave med deres børn, der ikke vil bruge år på at udforske de glemte kundskaber om hvordan man får succes med en køkkenhave, og heller ikke bruge MASSER af tid på at researche for at komme i gang.

Bogen er skrevet for at give en nem start med succes fra første sæson! Hvor småbørnsfamilier får følelsen af at være selvforsynet på madvarer fra egen have og børnene får muligheden til at opdage køkkenhaven og naturens vidunder – uden at man behøver at flytte på landet.

Få børnene med i køkkenhaven: Tekst

"Få børnene med i køkkenahven" er nemlig skrevet så du kan vide hvordan du skal sætte op din køkkenhave så der bliver mindst muligt arbejde for dig i løbet af året.

Den omhandler få arter (som det så anbefales at man starter med) så man får en blød, men også en mærkbar start. Arterner der er beskrevet er Cherry og Bøf tomat, Agurk, Squash, Majs, Bladbede, Grønkål og Bønner.

Bogen er ikke lang - men inderholder KUN den information du har brug for at vide for at komme i gang. På den måde kan du nå at sætte køkkenhaven op på den måde der passer for dig, forspire, plante ud og passe dine planter sammen med dine børn - og høste af dem til aftensmad i sensommeren og efetråret. Og det kun ved at bruge én bog som guide.

Bogen forener køkkenhaven og aftensmad, med opskrifter til din egene afgrøder, og skaber landlige omgivelser derhjemme, der også giver et afbræk fra skærm og larm.

Der er lavet tydelige beskrevede opgaver der hjælper dig med at få gjort alt der skal gøres for at få success.

Der kommer også tillægs informationer som hvordan du kan spare masser af penge på at udnytte dine krydderurter bedre.

Få børnene med i køkkenhaven: Liste

Jeg er så glad for at jeg igen har kommet i gang med min have!
Jeg har genopdaget min barndom ved at plukke og bruge grøntsager jeg selv har dyrket. Og det giver bare så meget mening at have børnene med

Elena, mor til 2

Få børnene med i køkkenhaven: Testimonial

Når du er klar, ligger der en "Få børnene med i køkkenhaven" og venter på dig!

- som pakkeløsning, paperback eller e-bog.

Få børnene med i køkkenhaven

eBog

Få bogen tilsend direkte på mail og start allerede i dag!

Untitled
DSC07708 (2).JPG

Få børnene med i køkkenhaven

Paperback

Bestil din kopi og brug den flittig som et opslagsværk du kan komme tilbage til når du har behov for en genopfriskning

Få børnene med i køkkenhaven

Pakkeløsning

Få bog samt de frø der omtales i bogen. 8 forskellige frø pakker fra Weibulls hvor flesteparten er økologiske frø.


Gør det nemt for dig selv. 

Bog + frø.PNG
DSC06193.JPG

Vejledning of undervisning

For dig der gerne vil have et ekstra skub ud i haven

Jeg tilbyder vejledning og undervisning til alle der kunne tænke sig at kaste sig ud i køkkenhave med børn. Jeg tilbyder både personlig vejledning, præsentationer til grupper eller vejledning til børnehaver og skoler.

Få børnene med i køkkenhaven: Produkter
bottom of page